De kracht van mensgerichte IT-ondersteuning bij Your Expert Desk


Bij Simac begrijpen we dat klantondersteuning niet zomaar een nevendienst is; het is de ruggengraat van zorgeloze IT-oplossingen. Het vermogen om niet alleen technische oplossingen te bieden, maar ook om menselijke interactie te prioriteren maakt het verschil tussen een standaard IT-service en een optimale gebruikerservaring. En hoe kan dat beter dan met een servicedesk die echt klantgericht is? De Your Expert Desk van Simac is hét schoolvoorbeeld van hoe klantgerichtheid en een persoonlijke touch het verschil maken.

Wat is Your Expert Desk?

Binnen de dienstverlening van Simac neemt Your Expert Desk een bijzondere plek in. Your Expert Desk is een onmisbaar onderdeel van ons uitgebreide portfolio. Dit betekent dat wanneer je kiest voor een Simac solution, de Expert Desk noodzakelijk is en bijdraagt aan een volledige, hoogwaardige service-ervaring. Deze service is specifiek ontworpen om een brug te slaan tussen de technische mogelijkheden van IT en de dagelijkse realiteit van onze klanten. Of het nu gaat om het oplossen van een eenvoudig vraagstuk of het aanpakken van complexe IT-problemen, Your Expert Desk biedt betrouwbare ondersteuning voor alle vragen van onze klanten.

De rol van klantgerichtheid bij Your Expert Desk

Bij Simac staat de mens centraal in onze IT-dienstverlening. Wij begrijpen dat technologie niet alleen draait om bits en bytes, maar om mensen helpen om hun werk effectiever en efficiënter te doen. Het betekent dat we ons niet alleen concentreren op het oplossen van problemen wanneer ze zich voordoen, maar dat we ook proactief met klanten meedenken. We anticiperen op mogelijke uitdagingen en bieden oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van elke organisatie.

XLA: Xperience Management bij Simac

Bij Simac maken we bij al onze oplossingen gebruik van het Xperience Level Agreement (XLA) gedachtengoed als onderdeel van onze primaire focus op het garanderen van optimale ervaringen met IT. Door gebruik te maken van XLA krijgen we dieper inzicht in de behoeften, wensen en pijnpunten van onze eindgebruikers. Hierdoor kunnen we onze diensten en processen continu verbeteren om een optimale gebruikerservaring te bieden. In het kader van ticketafhandeling betekent dit dat we ons niet alleen focussen op het snel en effectief oplossen van een technisch vraagstuk, maar ook op hoe de interactie en oplossing wordt ervaren door de klant. We begrijpen dat een ticket niet slechts een oplossing vereist, maar een mogelijkheid biedt om de relatie met de klant te versterken door een positieve ervaring te creëren. Om die reden nemen we de tijd om de situatie van de klant te begrijpen, proactief te communiceren en effectieve oplossingen aan te bieden.

Met XLA zetten Jumbo en Simac de IT-klant centraal

Jumbo en Simac zetten de eerste stappen op het XLA-pad. Meer dan ooit ligt de focus op de X van Xperience: hoe tevreden zijn de winkelmedewerkers van Jumbo over de geboden dienstverlening?

BEKIJK DE CASE

 

Waarom kiezen voor Simac?

Onze jarenlange ervaring heeft ons niet alleen technische expertise opgeleverd, maar ook een diep begrip van de impact van technologie op verschillende branches en individuen. Met Your Expert Desk van Simac combineren we onze technologische kennis met een luisterend oor voor de klant, om een service te bieden die echt telt.

Benieuwd naar wat Your Expert Desk voor jou kan betekenen?

Ben je op zoek naar een IT-partner die niet alleen luistert, maar ook actief bijdraagt aan de verbetering van je bedrijfsprocessen? Neem dan contact op met Simac via info@simac.com of bel ons op +31 40 258 29 44. Ons team staat altijd klaar om je te voorzien van een service die net zo uniek is als jouw bedrijf.

 

Contact met Simac IT NL | Stel je vraag!

Neem contact op met Your Expert Desk voor persoonlijke hulp. Vul het formulier in of bezoek ons op De Run 1101, Veldhoven.

CONTACT

Meest Recente Posts