Het belang van user adoption voor onze digitale werkplek Simac | Your Space


Je hebt vast wel gehoord over user adoption, maar wat betekent het precies voor jouw organisatie? User adoption draait om het soepel overgaan op nieuwe technologieën, zoals Simac | Your Space, de innovatieve digitale werkplek van Simac. Maar waarom is een goede user adoption strategie een must-do voor jouw organisatie? 

Verhoog productiviteit en bespaar kosten met een goede user adoption 

Optimale user adoption voor Simac | Your Space betekent dat medewerkers sneller en efficiënter aan de slag kunnen. Het resultaat? Een directe verhoging van productiviteit. Bovendien leidt een vlekkeloze overgang naar nieuwe systemen tot een snellere aanpassing en vermindering van kosten op lange termijn, doordat de leercurve wordt versneld.  

Gebruikerstevredenheid: een niet te onderschatten troef 

Tevreden werknemers zijn trouwe werknemers. Dankzij een goede user adoption aanpak streeft Simac ernaar dat jouw team tevreden blijft met haar digitale werkomgeving. Dit bevordert niet alleen de werkprestaties, maar ook de bedrijfscultuur. 

 

TanteLouise bereikt zorgmedewerkers via persoonlijke digitale werkplek

Annick Dingemans, communicatiemedewerker, vertelt over hoe zij meer dan 1.800 medewerkers bereiken via de digitale werkplek van Simac (Synigo Pulse platform).

LEES MEER

Simac's aanpak 

Simac is geen vreemde als het gaat om het begeleiden van de user adoption voor de digitale werkplek. Met twee doordachte strategieën, de Enhanced en Elevated strategie, zorgen we ervoor dat de transitie zo naadloos mogelijk verloopt. 

User adoption Enhanced: de kracht van zelfleiding 

In onze Enhanced aanpak zorgen de consultants van Simac voor stevige ondersteuning in de vorm van leermiddelen, communicatiestrategieën en sponsorship. Het is dan aan jouw organisatie om de verkregen middelen en kennis toe te passen. 

User adoption Elevated: Simac aan het roer 

Kies je voor de Elevated strategie? Dan neemt Simac de volledige uitvoering en begeleiding van het user adoption traject op zich. Van video’s en trainingen tot communicatie- en adoptiestrategieën – wij zorgen ervoor dat jouw team van A tot Z begeleid wordt. 

Aan de slag met user adoption op maat 

Zijn er specifieke behoeftes op gebied van user adoption voor jouw organisatie? Dan is er mogelijkheid voor maatwerk bovenop een van de pakketten. 



Ontdek Simac: jouw partner in IT en technologie 

Bij Simac begrijpen we als geen ander het belang van technologische integratie binnen bedrijven. Met onze diepgaande kennis en ervaring in diverse markten, bieden wij een breed scala aan IT-diensten en slimme oplossingen. Naast IT-oplossingen kan je bij ons ook terecht voor user adoption, waarbij we samen met jou grote stappen zetten richting een technologisch geavanceerde toekomst! 

 

Contact met Simac IT NL | Stel je vraag!

Op zoek naar meer informatie over onze digitale werkplek? Neem dan contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Neem contact op

Meest Recente Posts